Yeti zima cup 2019

Tentokrát nám až tak veľmi zima nebolo, drobné fliačky snehu sme preskakovali len sem-tam. Slniečko kúsok zasvietilo a tak bolo behanie hneď veselšie. Z objemovej prípravy zrazu krátke trate zaviedli myšlienky pretekárov na rýchly beh, čo bola fatálna chyba, na ktorú viacerí doplatili. Chcelo to chladnú hlavu, „vpratať sa“ do nie veľmi používanej mierky 1:5 000 a zatvárať oči pred nepresnosťou mapy a staviteľov. Nie celkom korektné preteky, ale každý pretekár mal rovnaké podmienky.
A výsledky?
Peťko Kotuliak sa po prvý krát vydal do lesa celkom sám a úspešne absolvoval celú trať, dokonca na treťom mieste! Blahoželáme.
Ostatní skúsení borci sa nedali zahanbiť: v M14 vyhral Filip, Jakub bol tretí, Palčo vyhral mužov, Maťo B. druhý v M40, Jano M druhý v M55. Rebeka vyhrala W14, Miška druhá vo W18, Hanka druhá vo W40.
Opäť sme sa stretli, trošku pobehali, trošku pokufrovali, prerušili zimný spánok. Polochorá Alena si v ľahkom pokluse stíhala všímať všeličo a tak si z lesa (resp.močiara) priniesla krásnu nezvyčajnú trofej…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *