Tipo cupa 2023

Pre veľký úspech sme sa po minulom víkende opäť vrátili na preteky do Maďarska. Tentokrát na Tipo kupa, neďaleko Budapešte. 

Prvá výzva nás postretla hneď na začiatku, keď dostavník takmer zapadol do blata pri príchode na zhromaždisko. Na zhromaždisku nás však čakalo nádherné počasie, naši maďarskí kamaráti a my už sme sa už tešili do lesa. I keď mapy boli pre organizátorov pravdepodobne náročné na zelený toner, stromy ani kríky ešte nemali listy a dalo sa cez les voľne prebiehať. Trebalo si však dávať pozor pod nohy, na kameňoch sa dá zraniť raz-dva. 

Po sobotnom výkone sme sa rozhodli spraviť si výlet na Floridu (penzión) a prechádzku v okolí na námestie v Štúrove. Miestna cukráreň bola na naše sklamanie zatvorená. Bez návštevy sa nezaobišla ale Ostrihomská Katedrála Panny Márie a svätého Vojtecha. 

Ani v nedeľu sme nezahálali a hneď ráno sme plní síl vyštartovali na druhú časť pretekov. Dlhé postupy nejednému z nás precvičili mozgové závity. Podarilo sa nám aj opäť krásne umiestniť: Filip 1. v M18, Maroš 2. v M21A, Tomáš 3. v M18, Alenka 3. v W21B, Anka 3. v W18, Lukáš 6. v M14. 

Vo vzduchu je cítiť atmosféra začínajúcej sa jari a my už sa tešíme na začiatok sezóny.

napísala Anka Širicová W18

https://photos.app.goo.gl/nPtjnzyTFAvf3vJAA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *