Výbeh do Nového roku 2019

Na Troch kráľov sa tím Farmaceutu v počte 21 pretekárov zúčastnil na 1. kole oblastného rebríčka Západ – Trojkráľových pretekov v Pezinku. Klub OB Sokol Pezinok nachystal orientačne nenáročné trate, ale o náročnosť sa postarala mamka Príroda. Trate boli zasnežené, miestami podmáčané, zľadovatené a na pohode tiež nepridával ani studený vietor a poletujúci sneh. Všetci sme ale svoje trate absolvovali a úspešne zvládli. Všetkým sa páčilo a nik si neponosoval. Teda až na dievčatá, ktorým bola zima … čo ale očakávať v januári?
Po pretekoch boli hneď dve vyhlásenia. Prvé bolo vyhlásenie minuloročného oblastného rebríčka Západ. Tu sa umiestnili Rebecca Herna na 1. mieste v kategórii W14, Michaela Patassiová na 3. mieste v kategórii W16, Martin Borský na 1. mieste v kategórii M40, Ján Mižúr na 2. mieste v kategórii M55 a v kategórii OPEN na 3. mieste Tibor Novosad. Klub Farmaceutu si zároveň odniesol ocenenie za najlepšiu mestskú mapu.
Následne boli vyhlásené výsledky dnešných pretekov, kde sa z mládeže pekne umiestnili Michaela Patassiová na 1. mieste v kategórii W18, Tomáš Kasza tiež na 1. mieste v kategórii M14 a Rebecca Herna v kategórii W14 získala 3. miesto. Z dospelých sa na bedňu postavila Hana Šmelíková v kategórii W40 na 1. mieste a Tibor Novosad na 3. mieste v kategórii OPEN.
Oceneným gratulujeme a tešíme sa na ďalšie spoločne odbehnuté chvíle.
Kristínka a Marek

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *