Krajské kolo školských súťaží úspešne za nami

V stredu sa mnohí Farmaceuti podieľali na tom, že naše decká sa mohli „uliať“ zo školy a ešte si aj vybehnúť postup na MSR do Martina.
Celý deň v Sade Janka kráľa propagovali orientačný beh Jano M. a Hanka Šmelíková, Dedo Nebeský, Katka Daříčková a iní Farmaceuti.

Naše decká doobeda bojovali o postup na MSR v školských súťažiach do Martina.
Poobede prišli na rad pracujúci a nepostupujúce deti. Na WOD bežali mnohí Farmaceuti a tak sme účasťou výrazne prispeli k počtu pretekárov behajúcich v tento deň OB.

Na preteky sme sa dôsledne pripravovali (aj keď mlaďasi nevedeli, prečo ich stále dusím tie 1-km okruhy a 3-jku…) a popri bežnej príprave sme nenápadne ladili na tento deň. Teoretické tréningy neboli zdá sa na škodu.

Úsilie prinieslo úspech a tak sa už v tejto chválime a tešíme z Miškinho víťazstva v žiačkach a aj postupe v družstvách u Terezky (7.miesto). Rebecca mala smolu, že nemá družstvo a tak pekné 6.individuálne miesto nestačilo na postup. Katka bola 22, Paťka 23.
V študentkách sme mali „veľkú“ Terezku P. a tá postúpila z individuálneho 3.miesta. Terezke Š. 7.individuálen miesto na postup nestačilo.
Chlapci majú aktuálne v BA kraji väčšiu konkurenciu a tak sme plánovali postup skôr z pozícii družstiev ako jednotlivcov. V prvej desiatke pekne zabehli Filip (6.), aj Tomáš (9.), čo im nakoniec vydalo na postup v rámci družstiev. Viktor skončil na peknom 11.mieste, Karol 17, Bohuško 30, Tristan 49,  Miško 50.

Do majstrovstiev máme pred sebou ešte kus práce, tak nám držte palce, aby nám zdravia, počasie a hlavne chuť pomáhali…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *