Posledné kolo SRJ a MSR šprintových štafiet

Nádherným jesenným počasím privítala pretekárov Kremnica. V sobotu 14.10.2017 organizátori ŠK Sandberg pripravili posledné kolo SRJ. Middle bol náročný mapovo aj fyzicky. Množstvo terénnych detailov, ktoré ostali v lesoch po niekdajšej banskej činnosti spôsobovalo veľa chýb na dohľadávkach. Terén s množstvom skál a strmé svahy dali zabrať každému. S náročnou traťou si veľmi dobre poradili naše dievčatá, ktoré sa v OB objavili len nedávno a už ich bolo vidno na horných priečkach vo výsledkovej listine. Patassiová Michaela obsadila veľmi peknú 5.priečku v kategórii mladších dorasteniek a medzi staršími dorastenkami krásne 2.miesto s minimálnou stratou obsadila Tereza Pružincová.

SRJ Kremnica, Tereza 2.m!!!

Veľmi pekné 4.miesto obsadila v elite Marta Wartiaková, ktorá si aktuálne plní materské povinnosti pri svojich drobčekoch. Zdá sa, že maminu udržujú v dobrej kondícii. Na bedňu ešte vystúpila Alena Bukovácová-3. miesto W35-, Hana Šmelíková – 1.miesto W45-, Filip Bukovác – 1.miesto M-12, Pavol Bukovac – 3.miesto M21E

V nedeľu sa v kopcovitej Kremnici bežali šprintové štafety. Množstvo starobylých uličiek so strmými schodmi, ktoré bolo náročné absolvovať aj hore aj dole, zastrčené zákutia, zráziky, ploty. Ku tomu štafetový stres – zodpovednosť za úśpech či neúspech celej štafety. Adrenalín od prvého štartového výstrelu až do cieľa. V hlavnej kategórii si po 3.miesto dobehli Marta s Palom.

MSR šprintové štafety - Marta a Palo 3-miesto

Veľmi pekné je aj 5. miesto Terezky a Peťa. (zanechali za sebou ďalších 27 štafiet). V mladších veteránoch sme stavali tiež dve štafety, z ktorých Alena s Marošom zobrali zlatú medailu a Hana s Glonkim bronzovú.

MSR šprintové štafety - naši veteráni

V nemajstrovskej kategórii  OPEN, kde môže štartovať hocikto bez rozdielu veku a pohlavia výborne bežali Filip s Tomášom, ktorí skončili na 4.mieste, hneď za skúsenými dospelými bežcami.

(Použité fotografie pochádzajú od Martina Jonáša)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *