Hríbové sústredenie

Chceli sme využiť posledné avizované dni babieho leta na poriadne mapové tréningy, keď nám nebudú mrznúť prsty a tak sme sa vydali na blízky sever- do obce Benešov pri Blansku. Posledný domček priamo pri vstupe do rozprávkového lesa prekresleného od orienťáckej mapy sa stal domovom na dve noci pre 12 O-bežcov a naše dve staré mamy, ktoré sme vzali na jesenný výlet so sebou.

Predpoklad lesa plného suchohríbov sa zmenil na realitu a bolo treba dávať dobrý pozor, aby sme počas behu na suchohríbik či dubáčik nešľapli.

No ale na našu tému: trénujúci nabehali počas 4 tréningov 54 ks v tréningu + každý niečo ešte aj po ukončení tréningu pozbieral. Sústredenie bolo zamerané na dôkladné nastavovanie azimutov (popr. ktorí neboli takí zbehlí aj samotný nácvik nastavovania kolečka). Najskúsenejší mali dva tréningy sťažené mapou bez ciest.

Ako tréneri sme veľmi spokojní, tréningy splnili svoj účel, každý sa zlepšil a ostáva len veriť, že získané skúsenosti ešte vylepšia počas zimy a  na jar premenia na popredné pozície vo výsledkových listinách.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *