Školské súťaže v OB

Tak ako každý rok – aj tento sme pokračovali v aktívnej účasti na školských súťažiach. A konečne vo všetkých úrovniach !!!

Na tej najvyššej – na Majstrovstvách sveta v Palerme nás v týchto dňoch reprezentujú Magda Hrabošová a Terezky Pružincová a Števičová, študentky gymn. sv. Uršule. O ich prípravu sa starajú Hanka Šmelíková a p. učiteľka Ľuba Filová.
Za úspechom slovenských detí na tejto výprave je neprehliadnuteľný prínos v príprave pod vedením Paľa Bukováca u pretekárov: Jakub Dekrét, obe sestry Miklušové a Dorotka Šmelíková.
Viac si prečítajte na stránkach SZOŠ

No a v stredu naši mladší žiaci bojovali vo farbách ZŠ Podzáhradná a gymn. F. Lorcu.
Do ďalšieho-Krajského kolá postúpili Miška Patassiová (1.miesto) a Katka Palusková (2.miesto) a Filip Bukovác (2.miesto). Poriadnu smolu mali Viki Kotuliak, Terezka Kendrová a Tomáš Kasza z prvých nepostupových miest.
Tu sú fotky od Laco Kasza
a tu od p. učiteľky Mintálovej:


tu od Maroš Bukovác:


Vo štvrtok sme pôsobili na ďalšej nezanedbateľnej úrovni – organizovali sme okresné kolo pre obvody IV. a V. pod vedením Jana Mižúra.
Zo zatiaľ neoficiálnych výsledkov ale máme tiež obrovskú radosť – Rebecca Herna sa postavila na stupeň ako víťazka žiačok a pomohla družstvu ZŠ Tilgnerova k postupu a Tristan Sýkora z tej istej školy pomohol tiež k víťazstvu chlapcov, takže obaja postupujú.

No čo si budeme navrávať?
Sme výborní pretekári, tréneri aj organizátori…zaslúžime si odmenu !
Čoskoro nám príde nový veľký oddielový stan !

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *