Malý Vazkárik

V nedeľu 23.4.2017 na Kačíne pripravili „VAZKÁri“ ďalšie, v poradí už 9.kolo oblastného rebríčka. Aj keď už je koniec apríla, so zvedavosťou sme prichádzali na Kačín s otázkou, či ešte bude v lese sneh. Áno je to tak. Dva dni pred pretekmi bláznivý apríl nadelil bohatú snehovú nádielku, vďaka ktorej sme zrušili naše preteky v sobotu, lebo tu ležalo 10 cm snehu. Ale apríl je naozaj bláznivý a silný dážď v sobotu spláchol všetky zvyšky snehu. Ostalo však chladné, veterné počasie.

Vo výsledkovej listine sa na popredných miestach už snáď tradične umiestnili naši žiaci a chlapi M19-, ale pochvalu si zaslúžia aj naši veteráni – pred nedávnom ešte začiatočníci, ktorí začali behať OB spolu s deťmi a teraz už miešajú karty vo svojich kategóriách.

A tu je výber umiestnení z prvej polovice výsledkovej listiny.

M-12: 2. miesto Tomáš, 4.miesto Karol, W10: 2.miesto Lea, W12: 2.miesto Rebecca, W16: 2.miesto Miška, M19: 2. miesto Palo, 3.miesto Peťo , M40: 2.miesto Maťo Borský, 4.miesto Ivo Kotuliak, 5.miesto Jožko Paluska, M55: 2.miesto Jano Mižúr, W40: 3. miesto Peťa Kotuliaková, W55: 2.miesto Katka Daříčková

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *