Kremnica a Kremnička

Sobotné popoludnie 24.10.2015 neďaleko Kremnice.

Kopcovitý zmiešaný les rôznej hustoty, priemerná sieť ciest, stopy po bývalej banskej činnosti: haldy a výsypky, ryhy, prepadnuté štôlne, vchody do štôlní, odvodňovacie rigoly. Miestami skaly a skalné zrázy veľkej výšky. Do toho niekoľko lampiónov a pár desiatok odhodlaných pretekárov popasovať sa s nástrahami tratí SRJ na strednej trati. Po dopoludňajšom šprinte nám ostalo trochu síl zabojovať aj v lese a naše snaženie prinieslo tieto najlepšie umiestnenia: V kategórii W-10 zvíťazila Lea Kotuliaková, vo W35- Alena Bukovácová. Na 2. mieste skončili v kategórii M-10 Filip Bukovác, M21E Palo Bukovác, W45- Hana Šmelíková a W21E Marta Wartiaková. Na peknom 4. mieste v mužskej elite skončil Maroš Bukovác.

Nedeľa 25.10. 2015 Kremnička

Posledné preteky SRJ 2015 pripravili kamaráti z HADVEO Banská Bystrica. Našli si pre nás dobre priebežný, kopcovitý terén, zabezpečili pekné počasie,…O posledné body do rebríčka sme bojovali naplno. Získali sme tri 1. miesta (Filip Bukovác M10, Alena Bukovácová W35, Hana Šmelíková W45), jedno 3. miesto ( Pavol Bukovác M21E) a zemiaky na zimné uskladnenie si nachystali Marta Wartiaková W21E, Magda Hrabošová W16, Lea Kotuliaková W10. Veľmi slušne v strede výsledkovej listiny na 7.mieste medzi chlapcami do 12 rokov skončil Viktor Kotuliak.

Na záver sme sa rozlúčili s kamarátmi zo stredného a východného Slovenska, zaželali sme si „šťastné a veselé“, pár dní si oddýchneme a potom HOR SA do zimnej prípravy, aby sme na najbližších celoslovenských pretekoch na jar 2016 prekvapili svojimi výsledkami. (Samozrejme dobrými.)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *