MSR šprint

Tradičnú letnú disciplínu, ku ktorej patria šortky a tielka sme si tentokrát zabehli síce v slnečnej, ale studenej Kremnici v sobotu 24.10.2015. Netradičný dátum, ale zato pekné trate v historickom centre mesta pripravili usporiadatelia ŠK Sandberg. Po dlhom čase boli Majstrovstvá Slovenska medzinárodnými, a tak tituly a medaile putovali na krk tým najlepším bez ohľadu na štátnu príslušnosť a členstvo v SZOŠ. V niektorých kategóriách sme tak mali možnosť porovnávať sa s aktuálnymi, resp. bývalými medailistami zo svetových, resp. európskych šampionátov a ich zverencami. Niet teda divu, že veľa medailí odišlo do susednej Českej republiky.

Z našich pretekárov sa najlepšie darilo a zlatú medajlu v kategórii M21 získal Pavol Bukovác a v kategórii M35 Peter Glončák. Zemiaková medaila vyšla pre Alenu Bukovácovú v kategórii W35- a Magdu Hrabošovú v kat. W-16.

V nemajstrovských kategóriách sa zo stupňa víťazov tešili v kategórii M-10 Filip Bukovác na 1. mieste a Karol Paluska na 2. mieste, v kategórii W-10 Lea Kotuliaková na 2. mieste a v kategórii K2 Jozef Paluska na 2. mieste.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *