Boroka cupa spring 2023

V piatok na obed sme po dlhej dobe opäť nasadli do dostavníka a vydali sa k naším južným susedom na preteky Boróka Kupá do Maďarska.

Po príchode na nádherné ubytovanie, ktoré sa nachádzalo priamo na mape, nám tréneri pripravili tréning po krásnych boróckych lúkach, ktorý nám pomohol vžiť sa do terénu.

V sobotu sme sa zobudili do upršaného rána a po tradičných pretekových raňanjkách – ovsenej kaši – sme sa presunuli na zhromaždisko. Našťastie postupne prestalo pršať, a tak sme si mohli naplno užiť skrátenú klasiku na klasických borievkových lúkach aj v čistých lesoch s mnohými detailami. Mnohým z nás sa darilo a obsadili sme popredné priečky.

Po obede nás opäť čakal tréning, tentokrát v skôr lesnej časti, častokrát až v pichľavých maďarských hustníkoch. 

V neďelu sme bežali long, kde sme prešli všetky typy terénov. Najdôležitejší súboj prebiehal medzi Filipom a Marošom, ktorí mali medzi sebou po sobote len niekoľko sekúnd. Nakoniec vyhral Filip, ktorý sa zároveň umiestnil na 2. mieste v mužskej elite. Boris vyhral kategóriu M14, Tereza W18, Jonatán M18 a Alenka bola 2. vo W40. 

Preteky aj tréningy sa nám veľmi páčili, jedlo bolo ako vždy skvelé, nabehali sme veľa kontrol a naučili sme sa (dúfam) každý niečo nové.

Tereza Kendrová, W18

Boroka 2023 jar – Fotky Google

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *