Začali sme slovenskú sezónu

12.3. 2022 vďaka usporiadateľom z SKS pár pretekárov zo západnej oblasti vybehlo po dlhej zime konečne do lesa v pretekárskom tempe.

Krásny slnečný deň bol ako stvorený pre otvorenie nového ročníka plného krásnych zážitkov a dobrodružstiev spojených s orientačným behom. Fyzicky náročné trate preverili, čo kto robil v zime a u niektorých aj to, ako dlho dlho sú po prekonaní pliagy zvanej covid.

Ale všetko začalo krásne a my optimisti dúfame, že to tak aj počas celej sezóny ostane. Z pár zúčastnených Farmaceutov sa skvelo predviedli Baška aj Boris, zo žien super bežali Katka Sýkorová aj Kika Komanová. ostatní primerane svojmu zdravotnému stavu a aktuálnej kondícii.

No a naše vychádzajúce hviezdičky? Tie strávili 9 dní na sústredení v Slovinsku so záverečným vystúpením na medzinárodných prestížnych pretekoch Lipica open. Pozične sa najlepšie darilo Filipovi na 5.mieste, nasledovala Terezka s milým prekvapením na 7.mieste a Tomáš na 17.mieste. Určite potrénovali poriadne a my dúfame, že skúsenosti zo sústredenia poriadne zúročia počas začínajúcej sezóny.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *