Švédsko 2021

Pred dvoma rokmi sa nám podarilo zorganizovať spoločnú FBA „dovolenku“ v tejto nádhernej severskej krajine, minulý a tento rok bolo zrazu všetko iné.

No ale decká nás svojou úspešnou nomináciou do ME presvedčili, že sa oplatí s nimi „trápiť“ a tak sme síce bez dlhých – ale o to intenzívnejších prípravách zabezpečili ich účasť na sústredení spolu s moravským spriateleným klubom, kde sme členovia a rakúskou juniorskou reprezentáciou.

Nebudem vypisovať, čo sme robili dva týždne, zrniem to takto:

  • najazdených 4500km (vďaka Marošovi za bezpečnosť na cestách),
  • absolvované 3-dňové preteky a štafetové 10-členné mládežnícke preteky svetového rankingu U10 Mila,
  • počas 16 tréningov nabehaných zhruba 300 kontrol (v závislosti od počtu okruhov v tréningoch a náročností tratí)

Kto už bol na Severe, možno rád pospomína na prírodu, kto nebol, pozerajte. Na viacerých fotkách sú aj naši kamaráti, ktorých nepoznáte, ale boli členovia našej štafety a prispeli k nášmu 6. miestu zo 67 !!! a tak si miesto v našom albume určite zaslúžia…

Veľká vďaka patrí Liborovi a Míše Zřídkaveselým, ktorí sa o nás ukážkovo postarali, Peťovi Přikrylovi a nášmu Marošovi, ktorí neustále vláčili do lesa koly s krabičkami a lampiónmi, aby ich opäť o dve hodinky mohlo zniesť a poschovávať zasa niekde inde…

Veríme, že takáto dôkladná príprava na odzrkadlí na výsledkoch našich mladých už v najbližších dňoch na Majstrovstvách Európy dorastu v Litve.

Držte nám prosím palce !!!      

https://photos.app.goo.gl/H5KwSwCdKo7jZdBCA

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *