Sústredenie Skalka december 2019

V piatok sme začali sústredenie spoločným behom, na ktorý sme vybiehali už potme a v daždi. Časť účastníkov pricestovala až po tréningu, potom nasledovala večera a ubytovanie sa. Spali sme na 2 rozličných chatách.
V sobotu sme sa zobudili zavčasu – niektorí už o 6:30 do studeného rána -7°C so snehom asi po podrážku na bote. Na sústredení nám ako obvykle varil Marek a ako vždy na raňajky kašu. Doobedný tréning znamenal pre veľkých výbehy kopcov + na záver ultrašprint , kde sme mali robiť chyby zo zakyslenia mozgu. To sme splnili všetci. Malkáči mali krátku traťku- náš ultrašprint a tiež behali kopce -len o tom nevedeli. Za úlohu mali čo najrýchlešie premiestniť všetky kuželky zospodu kopčeka na vrch. Čím skôr ich poprenášajú, tým skôr sa môžu ísť hrať…
Po obede zase beh v skupine, kde malkáči išli na výlet. Po tréningoch sme išli do plavárne, kde Timo vydržal v ľadovom bazéniku 1min, Maroš 25s, Kubo a Filip 10s a ostatní sa tam ani neponorili. Inak bola voda teplá a zábava tam bola stále, keďže nás tam bolo veľa. Keď sme sa vracali na chatu stále mrzlo.
V nedeľu ráno stále mrzlo. Bežali sme štafety, kde sa k nám pripojil aj Dušan. Zapojili sa všetci, ktorí mohli a víťazná štafeta získala starú bežku bez viazania. Poobede sme bežali beh v skupine a malkáči šli na túru do skál, kde našli starú motorku. Nakoniec Lacovi zamrzlo auto, tak sme ho tam chvíľu rozmrazovali, ale dopadlo to dobre a v Bratislave sme boli o siedmej.
napísal Filip Bukovác

foto od Kristínka
Turistika malkáči _foto Alena
foto od Vladáš
a ešte aj od Peti:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *