Posledné majstrovské túto sezónu

Na predposledné a posledné majstrovstvá SR túto sezónu sme sa vydali neďaleko – toť do Bielych Karpát. Kto tu bol pred troma rokmi, určite si pamätal, čo ho čaká. Lenže prekvapenie! Nielen kopce, ale aj zarastené kopce!
V noci síce kopce až tak vidno nebolo (a tomu komu zhasla lampa ich nevidel už vôbec -ha-ha-ha), ale predieranie podrastom sme cítili na nohách ešte pár dní. Stavba tratí nebola ničím výnimočná, na MSR sme sa tešili na silnejšie zážitky…no čo už…
Na to, ako málo Farmaceutov dalo čelovku na hlavu sme boli veľmi úspešní: dámy brali medaile všetky: Hanka a Alena zlato a Kristínka ako nováčik v NOB sa musela uspokojiť s bronzom. V chlapoch bodovali Peťo Bohuš a Dušan Hrnčiar obaja zhodne strieborne. Palčo a Maroš v silnej konkurencii zobrali nepopulárne 4. a 6. miesto.
V sobotu nás čakala middle trať. Tu už bojovali aj decká a teda musím povedať, že moravský kamaráti mnohým Slovákom ukázali chrbát. Aspoň vieme, čo máme v zime robiť.
V M14 Filip siahol na tesné 2.miesto, Palčo rozbehal nepodarenú noc a šup, zvíťazil, Jožko tretí, no a Dedo ako inak- po tvrdom letnom tréningu vyhral!
V dievčatách Beky tretia, Miška sa zdá sa zobudila a vyhupsla na 2.miesto, kopce sadli Petre K. a obsadila 3.miesto.
V nedeľu sme sa všetci tešili na šprintové štafety v novom priestore. Chladné počasie rozhodilo mnohých, niektoré trate však boli tak zle nakreslené, že o rovnocennosti podmienok sa teda nedalo hovoriť ani omylom. Viaceré chyby usporiadateľa, ktoré by sa na MSR nemali stávať hrali tento krát proti nám a tak dúfam, že sme si šprintovú smolu vypili až do dna a nabudúce to bude lepšie.
Česť zachraňovali Hanka s Glonkym na peknom II. mieste a Jana M. s Lászlom na treťom mieste.
Všetkým medailistom MSR NOB, posledného kola rebríčka a SŠ blahoželáme.
Teraz nám už držte palce na nominačkách na Školské majstrovstvá sveta !

foto od Kristínka

foto od Mišo E.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *