Prvý majstrovský víkend tento rok

… a nielen tento rok…naši mladí si svojou premiérou na Majstrovstvách Slovenka otvorili svoju O-kariéru. Veľká diaľka do terénu stála za to. Domov sme priniesli spústu medailií:
V sobotu v jednotlivcoch to len tak iskrilo:
W14-Beky a W18 Tereza P. bronz, W35-Alena striebro, W45 Hanka zlato.
Chlapci: Filip striebro, Tomi bronz, Viktor 5.miesto, Janko so stratou len 11min na 9.mieste. Marek v K3 druhé miesto.
Ale ako to už býva, bolo aj tento víkend. Nešťastie nechodí po horách, ale po pretekároch: Paľčo vďaka nejasnému zákresu tratí vynechal balíček kontrol, čo ho určite stálo medailu. Miške veľká snaha nevyšla a v poli skúsených pretekárok vybehla nešťastné 4.miesto…
Po polnoci sa karta obracia a tak dievčatá z zložení Tereza, Beky a na treťom úseku Miška vybehli krásne striebro s rozdielom len 45 sekúnd. Na to, že dve kočky sú vekom „pod“ je to veľmi pekné.
V chlapcoch úžasne zabehol Viki na prvom úseku, škoda len, že Jankove skúsenosti zo štafiet sú zatiaľ veľmi malé. Tomáš a Filip obsadili solídne druhé miesto, o rok majú už teraz cieľ od trénerky o kus vyšší. Chlapi dospeláci (Maroš, Glonki, Paľčo) sa poobede asi moc bavili s Miškou a prevzali jej zemiakové miesto zo soboty.
No a to najlepšie na koniec: mamy-orienťácke dámy si vďaka úžasnému výkonu Kristínky na druhom úseku priniesli domov po trojitom zlatom hattricku medailu najkrajšiu…
Najúspešnejšou pretekárkou FBA sa stalo Hanka, ale naša superstar je bezpochyby Kristínka !

foto od Mareka

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *