Konečne je tu! Nová sezóna SRJ 2017 začala!

Po dlhej zimnej príprave sme za pekného slnečného počasia vhupli do novej sezóny Slovenského rebríčka 2017. Už tradične prvými celoslovenskými pretekmi sú Kobrácke preteky CESOM na Záhorí. Terén je tu rýchly, rovinatý, piesok pod nohami, krásny priebežný borovicový les. Iba kdesi uprostred mapy, na ktorej behali iba „veľkáči“ je jedna veľkáá bažina, v ktorej by sa určite aj krokodýlom páčilo.
A pri takej iste, ale na opačnom konci mapy niektorí z nás boli ubytovaní.

V sobotu 1.4.2017 sme si zabehli preteky na krátkej trati a v nedeľu na dlhej trati. Cenrum pretekov aj s cieľom boli v strede obce Lakšárska Nová Ves. Na zelenom trávniku mal premiéru náš nový Farmaceutický detský stan, ktorý pre maláčov zabezpečili Alena s Marošom.

Na pretekoch nás bola opäť početná zostava. Na vyhlásení výsledkov za oba dni v súčte sa ukázalo, kto sa v zime ako pripravoval. Jednoznačný úspech zožala trénerka Alena a jej banda, keď Alena vyhrala svoju kategóriu W35, Maroš Golian skončil na 2. mieste v M-10, Filip zvíťazil v M-12, Tomáš bol tretí a medzi dievčatami W-12 skončila Terezka na 2.mieste. Treba ale povedať, že úspechy neboli náhodné, pretože decká každoročne absolvujú v rovinatých terénoch sústredenia s množstvom nabehaných kontrol.

Počas vyhlásenia výsledkov CESOM prebehlo i odovzdávanie cien za minuloročný rebríček. Pre deti a elitu SZOŠ zadovážil hodnotné ceny a tak si Filip za víťazstvo v M12 odniesol poukaz na 120€, Paľo v elite za tretie miesto 80€ a nám veteránom (Hanka, Glonky a Alena) sa ušli ďalšie poháre do vitrínok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *