Yeti Zima Cup 2. kolo oblastného repríčka Západnej oblasti SZOŠ 2017

Po roku sme sa v nedeľu 29.1.2017 opäť zišli v areáli SAV na pretekoch Rapidu. Rovnaký štart, rovnaký cieľ, ľahké dohľadávky, takmer žiadne voľby, jednoduché postupy po priamych cestách, prípadne popri budovách. Mám pocit, že všetky trate, teda aspoň tie ženské, boli jednoduché detské trate líšiace sa iba dĺžkou. Hlavnú kategóriu W19- nevynímajúc.

Podmienky však mali všetci rovnaké. Jednoduché trate mohli byť predzvesťou rýchleho preteku, aspoň pokiaľ to sneh dovoľoval.

Farmaceuti mali zastúpenie v 14-tich kategóriách, z celkových 19-tich vypísaných kategórií. Bolo nás tam 27. Tradične dobre sa darilo chalanom v M12, ktorú vyhral Filip a hneď za ním 2. skončil Tomáš. Viktor sa v M14 tiež nestratil a jeho 6.miesto v strede výsledkovej listiny je veľmi pekné. V M19 opäť vyhral Palo pred druhým Marošom. Veteráni M40 Jožko, Laco a Ivo zvádzali medzi sebou seriózny vyrovnaný boj, z ktorého najlepšie vyšiel Jožko a umiestnil sa na 6. mieste. Medzi najstaršími veteránmi M55 sa najlepšie darilo Janovi M., ktorý skončil na 3.mieste. Medzi najmladšími babami W10 sme mohli vidieť Leu na 3. mieste, Rebeccu na 2. mieste vo W12, Katka bola druhá vo W16, Terezka vo W18 zvíťazila, večne ubehaná Alena skončila na peknom 4.mieste medzi dievčatami W19, medzi staršími dievčatami W40 bola Hana 2., ale pekné výkony zabehli aj Peťa a Peťa, ktoré veľmi nezaostali a skončili v strede. Katka D. si vybojovala 3.miesto vo W55.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *