Jesenné sústredenie – ZÁVER SEZÓNY!!!!

Ahoj kamaráti,

pozývame Vás všetkých – veľkých i malých, nováčikov i skúsených na Záver sezóny 2016.

Kde to bude? Vo Vracove. V dejisku MČR štafiet a družstiev 2015. Alena a Maroš si tam vlani vybojovali  kopu medajlí. Čakajú nás pieskové duny, borovicové lesy, presná mapa a kopa kontroliek, ktoré budeme hľadať počas dňa aj noci. Nezabudnite si preto pribaliť k dvom sadám oblečenia na behanie aj čelovky. Ešte lepšie bude pribaliť si dobre nabité čelovky.

A kde budeme spať? Uprostred hračiek v Dome detí a mládeže! http://www.ddmvracov.cz/ubytovani/

Na tých najstarších čakajú postele(14 kusov) a tí mladší sa rozložia na matrace do spacákov. Je to tam pekné a čisté. Kocky, autíčka a loptičky určite rozveselia aj skôrnarodených nocľažníkov. Teplá sprcha je samozrejmosťou.

Čo budeme jesť? To, čo si navaríme. Tety kuchárky nám dajú k dispozícii celú kuchyňu. Medzi sebou musíme pohľadať šéfkuchára, zástupcu šéfkuchára a aspoň piatich kuchtíkov-pomocníkov. A možno by sa uživil aj vegetariánsky kuchár. Vo svojej prihláške do poznámky napíšte ak chcete zastávať niektorú funkciu v kuchyni.

Kedy to vlastne bude? 18.-20.11.2016

Koľko ťa to bude stáť? menej ako 9,99 €/osoba/noc a možno ešte menej.  Záleží od počtu prihlásených. V cene je zahrnuté ubytovanie, prenájom kuchyne a poplatok za mapu. Mapové podklady nám poskytuje SKOB Zlín.

Ak ti ešte chýba dajaká informácia, jednoducho príď tam a uvidíš. Nezabudni si zabaliť dobrú náladu (a kopu koláčov).

A teraz rýchlo klikaj na prihlášky a prihlasuj sa!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *