Prvý jarný kufor

Prvý jarný deň – jarná rovnodennosť v tomto roku nastala v nedeľu 20.marca. Na tento deň nám teda „Rapiďáci“ pripravili v areáli Biofarmy príroda neďaleko Lozorna svoje tradičné preteky  PRVÝ JARNÝ KUFOR. Už 10. krát boli tieto preteky zároveň venované spomienke na nášho kamaráta Petra Slámu. Bol to veľmi aktívny, sympatický, vtipný, bradatý ujo z Rapidu, ktorého mal rád asi každý O-bežec na Slovensku. Aj po 10. rokoch nám, ktorí sme ho poznali, stále chýba. Od svojho odchodu do orienťáckeho neba je však stále aktívny pri usporiadaní rapiďáckych pretekov. Zodpovedne sa stará o počasie a tak tomu bolo aj teraz.

Ráno bolo svieže, ale postupne sa spomedzi mrakov začali objavovať prvé jarné lúče. Z pekného dňa sa určite tešili aj všetky zvieratká biofarmy a tak sa veselo usmievali na všetkých malých pretekárov. (alebo to bolo naopak?). Po vzájomnom zvítaní sa všetkých detí, somárikov a prasiatok,… prišiel rad aj na preteky. Potešujúce bolo, že v čelenkách a čiapkach FBA sa tmolilo veľa, veľa nových detí a ich rodičov. Dúfame, že sa všetkým nováčikom v lese páčilo.

Podľa výsledkov sa zdá, že najmenej kufrov mali v lese a teda s minimálnymi chybami dobehli do cieľa a umiestnili sa na bedni:

 Karolko – 1.miesto M10, Tristan – 2.miesto M10, Filip – 3.miesto M12, Petra Rebrová – 2. miesto N, Maroš Golian – 2.miesto RD, Katka Palusková – 3. miesto W14, Alena – 3.miesto W19, Hana – 1.miesto W45, Katka Daříčková – 2. miesto W55.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *