II. kolo oblastného rebríčka na Kamzíku verzus Jarní Pohár pri Hradci Králové

Tretí marcový víkend bol plný orienťáku, síce chladného, ale krásneho. PO dlhom čase sme ho mohli prežiť bez akýchkoľvek obmedzení. A ak sme nejaké pociťovali, boli spôsobené nami samými.

V Bratislave pri pomerne nízkej účasti naše deti vybojovali, čo sa dalo: medzi 12 ročnými mužíkmi dominoval Boris, nasledovaný Peťkom a Lukášom. Tesne sa nimi skončil Riško a to bol nanešeťastie koniec výsledkovej listiny v tejto kategórii. Kde sú ostatní borci?

Medzi malými slečnami si prvenstvo zaslúžene odniesla Baška a vo W16 kraľovala Terezka.

No a tu je pohľad našich úspešných detí:

Baška: Na Kamzíku bolo naozaj pekne a videla som dokonca veľa zvierat. V posledných úsekoch sa mi veľmi nedarilo, cestou na paitu kontrolu som odbočila zle, ale predsa to bolo dobre.

Boris: Pretek bol super až na jednu chybu. Trať bola ľahká a primerane dlhá-takže tiež dobrá.

Luky: Po poslednom preteku, kde som stretol „celú ZOO“, som dnes išiel do boja iba pod podmienkou, že po pretekoch bude opekačka. nakoniec sa mi podarilo umiestniť na 3.mieste a bolo to dobre

Riško: Trať bola veľmi pekná, no aj trochu zložitejšia, no aj tak sa mi páčila. Som rád, že som sa po dlhšom čase mohol zapojiť do jedného z pretekov, ktorý mi snáď pomohol sa zlepšiť.

No a ako sme spomenuli v úvode, naši starší „mužíci“ Filip a Tomáš nás reprezentovali cez víkend hneď na 3 štartoch NOB: Filip 8.miesto, Tomáš 17., v sobotu doobeda bežali long vo výrazne obsadenej mužskej kategórii : Filip 5.miesto, Tomáš 14.miesto a v nedeľu sa vyhecovali na štafetách k vynikajúcemu 1.miestu (z 31štafiet). Filip dobehol excelentne prvý z prvých úsekov s náskokom 10min, Tomáš udržal „galop“ s balíkom vedúcich pretekárov, no a Honza to dotiahol k víťazstvo.

Všetkým pretekárom, ktorí cez víkend športovali blahoželáme a tešíme sa na pretekárske stretnutie opäť cez víkend.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *