Orienťácke leto 2020

Počas leta sme v rôznych skupinkách snažili využiť, čo O-svet ponúkal a čo bolo možné z hľadiska zachovania nášho najdôležitejšieho pokladu – zdravia.
Absolvovali sme niekoľko sústredení a pár pretekov v čase, keď a kde to bolo možné. Snažili sme sa čo najlepšie pripraviť všetkých našich potenciálnych reprezentantov na úspešné zvládnutie naplánovaných nominačných pretekov a následne Majstrovstvá Európy s preplánovaným termínom na október.
Počas leta sa nám darilo dobre, všetky stanovené čiastkové ciele sme postupne plnili a hlavne sme sa vyhli všetkým zraneniam a ochoreniam. Koncom leta sme absolvovali sústredenie s nominačnými preteky, kde obstáli všetky naše nasadené „kone“ a tak sme sa už nedočkavo tešili na dolaďovanie formy na jesenných pretekoch. Tomáš, Filip, Terezka aj Beky počas septembrových domácich majstrovstiev potvrdili svoje miesto v dorasteneckej reprezentácii SR, coronavírus im ale nedoprial ukázať sa pred celou Európou… dlhoočakávané majstrovstvá zrušili a nám ostala „iba“ vyladená vrcholná forma a chuť pretekať…
Počas letnej prípravy sme pripravili pre decká 716 kontrol v rôznych terénoch, všetky-všetky absolvoval len Filip, trochu menej Tomáš a dievčatá.

Kto neverí, že sme ozaj cez leto makali, pozrite si zmes fotiek od Kiky, Mareka, Aleny a  Maroša

leto 2020

Aktuálne sme všetci zdraví, chlapci si užívajú „odpočinkové“ prechodné obdobie a tí ktorí netrénovali až tak tvrdo počas leta užívajú jesenné dni na udržanie kondície a zdravia. Pravidelné tréningy pod vedením Mareka a Aleny pokračujú pre malých aj veľkých za dodržiavania všetkých potrebných opatrení.
Riadny tréningový proces pre celú skupinu začíname opäť začiatkom novembra.

Držte nám palce a ostaňte zdraví, čoskoro napíšeme ako pokračujeme v novej sezóne a aké máme plány…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *