3 dni=3 preteky= 9 medailí pre FBA !!!

Uplynulý predĺžený víkend sme strávili v Košiciach. V piatok nám usporiadateľ pripravil pekné prostredie okolo Jazera.  Na najvyšší majstrovský stupeň vystúpili Hanka a Paľo, Jana Mižúrová prispela k úspechu klubu bronzovovou medailou.  Milým potešním pre nás bol nesporný úspech Terezky Pružincovej, ktorá z preteku na pretek dáva najavo, že voľba spred dvoch rokov vyskúšať orientačný beh bola správna a v piatok si vybojovala medzi skúsenými pretekárkami tretiu pozíciu.

Sobotná majstrovská klasika preverila sily tých najsilnejších. Hanka prepisuje históriu a žiada si o preradenie medzi mladšie dievčatá, keď suverénne opäť pribehla po zlato. Alena doniesla z lesa striebro a Terezka, Jana a Paľo opäť vybojovali bronz.

V nemajstrovských kategóriách (mladšie žiacke kategórie) sme si tiež užívali slávy. Leuška konečne začala zbierať plody svojej práce a v piatok i sobotu medzi 10 ročnými dievčatami zvíťazila. V sobotu a v nedeľu to bežalo i chlapcom- Filip vyhral oba dni a Tomi mu krásne konkuroval v sobotu druhým a v nedeľu štvrtým miestom. Počas šprintu chlapci zbierali skúsenosti v H14, lepšie sa darilo Tominovi.

Na nedeľu boli pripravené middle trate slovenského rankingu v ryhovitom teréne, ktorý super sadol našim chlapom a v hlavnej kategórií štvorica farmaceutov obsadila prvé štyri miesta (Paľo, Glonky, Peťo M. a Maroš). Hanka si opäť vybrala prvé miesto, Jano so svojou mapárskou precíznosťou pribehol po tretie miesto.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *