Trojkráľové preteky v Pezinku

Piatok 6.1.2017. Vonku je mrazivo, fúka vietor sneží. Ideálne počasie na to, aby sa „normálny“  človek zabalil do deky sadol pred televízor, do jednej ruky zobral šálku s teplým čajom a do druhej ovládač.

Niekoľko jedincov – presne 150, v tento deň vyšlo z domu do nečasu. Vyzliekli teplé oblečenie, vymenili ho za chatrné bežecké dresy, zobrali buzoly, poniektorí aj okuliare, aby sa mohli 1.x v tomto roku zorientovať a nájsť správny smer.

150 podivínov, z toho 20 od nás, prichýlila Psychiatrická nemocnica Philippa Pinela  v Pezinku.  Všetci došlí pacienti po zaregistrovaní dostali povinnú vychádzku. V určenom časovom intervale sa museli dostaviť na kraj hory, odkiaľ boli pípnutím štartovacích hodín poslaní do nevľúdneho zasneženého kopcovatého lesa. Na cestu si vzali mapu a začali hľadať. Našťastie na štarte nestála zlá macocha, ktorá by ich v krutom nečase poslala hľadať jahody, alebo fialky. Takže fialky ani jahody nehľadali. Všetci hľadali lampióny poroznášané po lese a v areáli nemocnice. Všetci naši našli, čo hľadali a s radosťou sa vrátili do cieľa – do psychiatrickej nemocnice. Na záver pobytu v liečebni boli najrýchlejší  ocenení drobnými cenami a tí najťažší pacienti dostali po fľaške medicíny na doma.

Preliečení, šťastní a zdraví všetci opustili brány psychiatrie a zorientovaní sa vrhli do novej OB sezóny 2017.

A tu si pozrite, kto najrýchlejšie pre mrázikom utekal, všetky kontroly správne pohľadal a potom sa na bedni radoval.

M-10    2. miesto Maroš Golian

M-12    1. miesto Tomáš Kasza

W-12    2. miesto Rebecca Herna

W-16    2.miesto Katka Palusková

M19-    1.miesto Pavol Bukovac, 3. miesto Peter Mižúr

W40-    1.miesto Hana Šmelíková

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *