Zlato pre Terezku a čokoládová torta pre Glonkiho

……na ktorej si pochutnali takmer všetci prítomní farmaceuti, boli príjemnou a sladkou bodkou za vydarenými sobotnými pretekmi vo Svätom Jure.

A teraz pekne od začiatku. Typický malokarpatský terén v okolitých lesoch Svätého Jura sa stal miestom zápolenia o tituly Majstrov Západnej oblasti SZOŠ na klasickej trati. Skúsení usporiadatelia z KOBRY Bratislava pripravili trate, ktoré previedli pretekárov cez kopce a údolia a cez množstvo kamenných násypov. Preverili tak fyzičku aj hlavičku každého pretekára, aby nakoniec zavesili na krk medaily tým najlepším. A že tí najlepší pochádzajú aj z našej stajne, si môžete prečítať práve teraz.

V kategórii W10 zvíťazila Terezka Kendrová, hneď za ňou na 2. mieste skončila Lea Kotuliaková. Filip Bukovac si dobehol v M12 po 3. miesto. V hlavnej ženskej kategórii nás zastupovali veteránky. Hana Šmelíková skončila 2. tesne pred Alenou Bukovacovou, ktorá skončila na 3. mieste. Peter Glončák zvíťazil v hlavnej mužskej kategórii, pred druhým Marošom Bukovacom. Glonkiho výkon bol ocenený čokoládovou tortou, ktorá nám veľmi chutila.

výsledky

medzičasy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *