Majstrovstvá Maďarska OB v šprinte a šprintových štafetách

Vracajúc sa z dovolenky v Chorvátsku sa naša rodinka zúčastnila v dňoch 10.-11.9.2016 uvedeného podujatia za účasti vyše 1 200 pretekárov. Šprint bežali Peťo, Šimon a Janka a šprintové štafety absolvoval aj Jano. V disciplíne šprint sa doobeda bežala kvalifikácia a v poobedňajších hodinách finále, obe v mestečku Gyongyos. Naši prekvapili a všetci sa prebojovali do finále „A“, kde obsadil Peťo 14., Šimon 22. miesto v M 21 a Janka 19. Miesto vo W 50. (po dovolenke naozaj výborné výsledky). Šprintové štafety sa bežali v Mátrafurede a vo farbách ETC Eger dosiahlo družstvo podporené Peťom v hlavnej kategórii 15.miesto.

Janka tiež vo farbách tohto klubu bežala výborne na druhom úseku, ale na poslednom úseku v kategórii 165 z dôvodu vynechanej kontroly toto družstvo zaznamenalo diskvalifikáciu. V tej

istej kategórii skončil Janov Postás Budapešť na 22. mieste z 28 zúčastnených. Nakoniec v tento deň najlepší výsledok dosiahol Šimon, ktorý nemal družstvo a v Openke skončil na treťom mieste.  Samotné preteky sa nám veľmi páčili, ako aj ubytovanie v dedinke Vérpelet, kde sa asi ešte vrátime na nejaké to sústredenie.

m21a_finale_a

Jano Mižúr

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *