Štafety a šprint na Morave

Počas víkendu 4-6.6 sme zavítali do blízkeho zahraničia – pár km od Brna, trošku na naladiť pred MSR v šprinte a pred štafetami v BB. V sobotu doobeda sa bežali štafety, poobede šprint a v nedeľu doobeda opäť štafetky.

Kaszovci sa riadne zaregistrovali v ZBM, a tak Laco poslinil MIX štafetu a Tomi si vyskúšal poriadnu konkurenciu v štafetách H12.

O tom, že konkurencia je obrovská a aj najbližších pár rokov bude svedčili počty detí –pre info na poobednom šprinte v H12 štartovalo 88 – slovom osemdesiat osem chlapcov.

Tomi výkonom hodným chlapa predbehol aj Filča, ktorý vystresoval na jednej ks 2 min a to sa v ČR neodpúšťa. Napriek tomu umiestnenie v ½ polovici obidvom našich nádejí v nezvyklých pomeroch hodnotím ako uspokojivé. Filip ukázal, že „kľud“ lesa mu sadol tento víkend viac, v sobotu jeho štafetka skončila štvrtá a v nedeľu dokonca vystúpili na 3.miesto. Terény ničím nezvyčajné , ale konkurencia a dobre zorganizované všetko nechali v nás poriadnu chuť do tréningu –dúfam, že to chalani zúročia.

My starší sme odbehali ako sa dalo, nebolo to najhoršie, ale vieme aj lepšie. Snáď nabudúce bude lepšia forma. Z FBA za Magnus štartovala aj Magda a Šimi.

[Untitled]

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *