Striebro a zlato z Majstrovstiev sveta v presnej orientácii!!!

Začiatok augusta 2018. U nás doma obrovské horúčavy, kto mohol – ušiel z mesta  schladiť sa k vode, alebo na hory. Verím tomu, že väčšina z nás nech už bola kdekoľvek, v tomto období veľmi intenzívne hľadela aj do svojich počítačov, alebo do mobilov a držala palce našim chalanom. A oplatilo sa sledovať a v duchu hypnotizovať výsledky, lebo boli skvelé!!!

Takže veľmi stručne.

4.-11.8.2018  Lotyšsko – Daugavpils svetový šampionát WTOC 2018. Traja zo štyroch reprezentantov SR sú naši Farmaceuti: Janko Furucz, Dušan Furucz, Palo Bukovac. Prvou disciplínou bolo v pondelok TempO, kde z kvalifikácie v ktorej štartovalo 80 účastníkov sa medzi 36 najlepších finalistov prebojovali všetci naši reprezentanti. V popoludňajšom finále je z výsledkov zrejmé, že rozhodovala každá sekunda. Palo obsadil 18.priečku, Dušan 8. a Janko potvrdil svoje svetové kvality a vlaňajší bronz vylepšil na striebro.

  

V ďalšej disciplíne PreO štartovali Dušan a Janko. O medajle sa bojovalo dva dni. Dušan obsadil 37.priečku v strede výsledkovej listiny a na najvyššiu priečku sa svojimi presnými a rýchlymi odpoveďami prebojoval Janko.

K výborným výsledkom gratulujeme a tešíme sa, že medzi 18 timi najlepšími, najpresnejšími a najrýchlejšími mapármi na svete sú traja naši z FBA 🙂

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *